Hantering av dokument

Vårt mål är att erbjuda snabb support, service och reparation till alla våra kunder. Våra killar på serviceavdelningen är aldrig långt bort och de har alla lång erfarenhet inom branschen. Vår SOS-tjänst gör att du slipper problem med att till exempel tonern i kopieringsmaskinen tar slut då maskinen automatiskt skickar information till oss när tonern börjar sina. Det gör att vi kan skicka ut de nya tonerna i god tid innan de gamla tar slut. På så vis slipper ni bli stillastående i arbetet.

Med våra system har vi smarta lösningar för det moderna arkivet. Här kan man till exempel scanna in fraktsedlar och med hjälp av en OCR scanning kan man läsa exempelvis innehåll och ordernummer som sedan skickas vidare till ert affärssystem/datorbas eller att det sparas i ert filarkiv. Med detta system finns det verkligen stora möjligheter till tidsbesparing och anpassning efter just ert behov.

Vi har också en annan lösning som kallas för Sharp Cloud. Man kan säga att det fungerar som ett USB- minne men på webben och som du kommer åt via datorn, surfplattan, mobilen och även direkt från Sharp maskinen. Du kan när som helst och från vilken Sharp maskin som helst och få tillgång till alla dina filer, printa ut eller scanna dem precis på samma sätt som du gör på kontoret.

Vårt system follow-me-printing är ett säkert system där du själv kan välja vilken av de maskiner ni har på företaget som ska printa ut dina jobb. Detta styrs via ett användarnamn och lösenord eller en ID tag. Här har vi också möjlighet till en kostnadsövervakning som gör att man kan följa mängd av utskrifter och kostnader för till exempel en person eller en avdelning. Detta system används vanligen i skolor, på företag där flera avdelningar använder sig av olika printers och i kontorslandskap.

Vi erbjuder system för alla sorters behov, från det lilla kontoret till det stora med högvolymsenheter för till exempel broschyrer. Vi har också lösningar för en mer krävande färghantering, kuverterings- och frankeringsmaskiner och mer avancerade faxar.

 Dokumentsystem vi erbjuder

 • Kopiatorskrivare/multifunktion

Här har vi det allra bästa för dig med kapacitet på från 35 sidor/min upp till 125 sidor/minut och med låg strömförbrukning och låg kostnad.

 • Mindre multifunktionssystem
 • Skrivare

Här får du en skräddarsydd lösning genom att välja olika tillbehör och programvaror. Modellerna passar såväl det lilla företaget som det stora med stora utskriftsvolymer och komplexa behov. Alla skrivare kommer naturligtvis klara för att anslutas till varierande nätverksmiljöer.

 • Högvolymsystem

Senaste tillskottet där den stora tyngden lagts på att leverera den kvalité man förväntar sig men dock till en mycket lägre kostnad än den nuvarande.

Våra faxar

 • Fristående faxar
 • Integrerade faxar passande till multifunktionskopiatorn

Posthantering

 • Förenkla din posthantering med hjälp av frankeringsmaskiner

Kuvertering

 • Här är maskinen som gör att du slipper vika, kuvertera och försluta er post

Kan kompletteras med en frankeringsmaskin och en del andra moduler

image017

Våra kassaregister

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av kassaregister och söker ni en trygg partner för kassaregister med en snabb support är vi ett klokt val. Hos oss hittar du allt från små enkla men certifierade kassor till stora och mer avancerade PC system. En del av vårt sortiment är även kortterminaler. Är du en marknads- eller torghandlare har vi vädertåliga och batteridrivna kassaregister som naturligtvis också är certifierade och godkända. Dom levereras i en smartcase. Vi erbjuder både finansiering med eller utan supportavtal och även korttidshyra om du bara behöver ett register vid något enstaka tillfälle. Vi kan också hjälpa er med bankens inlösenavtal och med registrering hos Skatteverket. Vårt mål är att anpassa kundernas behov oavsett om det är ett stort eller litet system och vi kommer gärna ut till ert företag och gör en behovsanalys.

Kassaregister

 • Alla är snabba, säkra och certifierade. Kan koppla till andra enheter såsom kassalåda, streckkodsläsare och kortterminal. Dessa register finns även med batteridrift.

Kassasystem

 • Vi har PC-baserade system som är anpassade efter olika branscher som exempelvis Hospitality, Wellness, Retail och Supermarket.
 • Våra PC-baserade restaurangsystem stödjer och underlättar för dig så att du kan arbeta mer effektivt i restaurangen. Du kan koppla till fler kassor och ansluta en köksskrivare och även fler displayer efter ditt behov.

Kortterminaler

 • Vi erbjuder fristående men kassakopplade och integrerade kortterminaler.

Korttidsuthyrning

Har du bara tillfälligt behov av en kassa eller kortterminal arbetar vi också med uthyrning till exempelvis stora utförsäljningar, festivaler, mässor mm.image019