Kommunikation

Telefoni – kreativa och intelligenta kommunikationslösningar

Har ni behov av ett litet och smidigt telefonsystem eller behöver ni kanske ett som kan klara av hundratals anknytningar samtidigt? Vill ni kanske också vara mobila men ändå ha alla de funktioner de traditionella växlarna kan hantera? Då ska ni ta kontakt med oss på Kontorslösningar! Vi kan det här med kommunikation och har kompetens och lång erfarenhet av telefonilösningar som resulterar i stabila, säkra och kostnadseffektiva lösningar.

För att hitta den bästa lösningen för just ert företag och er verksamhet gör vi först och främst en behovsanalys som baseras på era önskemål och krav. När det är gjort skräddarsyr vi tillsammans med er en lösning som passar er och ger er den bästa produktiviteten, kommunikationen och givetvis ekonomin. Vi brukar föreslå att ni besöker vår demohall i Uddevalla på 150m2 där vi idag har all information om alla de olika valmöjligheter som finns när det gäller lösningar för kommunikation och telefoni.

Vi har idag ett av de bredaste och smartaste produktsortimenten på marknaden och kan erbjuda många olika lösningar. Vi har endast produkter och lösningar från tillverkare och leverantörer som är ledande på företagsmarknaden. Tillsammans med operatörer kan vi sy ihop en helhet till hela ert företags telefonilösning och där ni endast har en kontaktperson för hela lösningen.

Trots att kärnan i vår försäljning är själva telefonilösningar säljer vi även hårdvara såsom telefoner, konferenstelefoner, headset, mobiltelefoner och mjukvaror. Tillsammans med oss väljer ni produkter utefter ert företag och er verksamhets behov. Vi kan erbjuda mobila lösningar och operatörer från alla stora leverantörer som idag finns på marknaden.

Vi finns här för er och ser fram emot att få plocka fram och ge er de mest effektiva lösningarna inom området telekommunikation oavsett om ni arbetar traditionellt, i mobilen eller kanske i kombination med varandra.

image022

Videokonferenssystem och visuell kommunikation

Kontorslösningar erbjuder också företagsanpassade och skräddarsydda videokonferenssystem. Med de olika lösningar och system som idag finns för visuell kommunikation kan du effektivisera och spara in på den dyrbaraste resurs vi har idag – tiden.

Idag har användning av videokonferens ökat och sparar enorma mängder med tid för många företag. När man använder sig av en videokonferens får man möjlighet att via bild och ljud samtala med samarbetspartners, kollegor eller kontakter man har på avlägsna platser utan att man behöver göra tidskrävande och kostsamma resor. För en organisation som är geografiskt utspridd är det en viktig förutsättning för dess funktion att kunna bibehålla en effektiv tillgänglighet trots snabb tillväxt och långa avstånd. En annan fördel med videokonferenssystem är möjligheten att effektivisera projekt, ha möte med kort varsel och att man värnar om miljön.

För att vi ska hitta fram till en lösning som är den perfekta för ert företag och verksamhet görs först och främst en behovsanalys som baseras på era önskemål och krav. Därefter skräddarsys en lösning som passar er bäst och ger er den bästa kommunikationen, effektiviteten och ekonomi.

image025

Konferensrumslösningar – för alla våra sinnen

Våra konferensrumslösningar talar till flera av våra sinnen och vi arbetar aktivt för att plocka fram en lösning som passar ert företag och er verksamhet. Även här gör vi detta genom en behovsanalys som är baserad på era önskemål och krav. Därefter ger vi er sedan en lösning som ger er den bästa kommunikationen, produktiviteten och ekonomi.

Vi kan erbjuda allt från projektorer och skrivartavlor till avancerade konferensrumslösningar som är utrustade med styrsystem. Alla de produkter vi saluför kommer från de ledande tillverkarna på marknaden. Vi säljer i första hand AV-utrustning såsom filmdukar, projektorer, skrivtavlor, interaktiva skrivtavlor, ljudsystem, styrsystem, plasma/LCD-skärmar, AV-listsystem, AV-väggar, mörkläggning, konferensskåp och OH-projektorer.

Våra säljare har stor erfarenhet av teknisk utrustning och de är alla uppdaterade inom den senaste tekniken för att kunna hjälpa er ta fram och skapa konferensrumslösningar för alla sinnen. Vi ser fram emot att hjälpa er med goda råd och vägledning i vilka lösningar och produkter som passar ert arbetssätt, er verksamhet och er organisation.

image027